Visszapillantó tükör csere

+36 30 587-5347 Magyarország legrégebbi visszapillantó tükörlap javító műhelye ! +36 30 321-2917

  

Fontos Információ Autós és Motoros ügyfeleinknek !

Csak telefonos időpont egyeztetés után tudunk vállalni tükörlap cserét !

A hívásokat reggel 8 órától este 8 óráig tudjuk fogadni a négy telefon számunk valamelyikén.

Ha éppen van szabad időpont, lehet azonnal is jönni mert mi bármilyen típusú tükröt le gyártunk profi minőségben és azt szakszerűen  beleszereljük autójába !

Budapesten a Király utcában lévő Üveges Autótükörjavító műhelye véglegesen és már régebben megszünt ! 

  

Három éve a teljes ügyfélkört és a https://www.visszapillanto.hu domain név tulajdonjogát az autótükörjavító szolgáltatáshoz szügséges szerszámokat, sablonokat  is átvette a Budapest közelében lévő, 1978-óta működő üvegcsiszoló - tükörkészítő vállalkozásunk !

 

https://tukorlap.hu Petkov  Visszapillantó javítás  +36 70 248-5688 Tamás Autótükör javítás https://visszapillanto.hu

     

  +36 20 266-8923  Akár azonnalra ! és Megvárhatóan !  +36 30 321-2917

 Igy műhelyünkben továbbra is biztosítható lesz a típus független robogó, motor, személyautó, kisbusz, kis és nagy teherautó, kamion és az összes munkagép visszapillantó tükörlapjának egyedi magas minőségű pontos méretre történő legyártása, beszerelése megfizethető korrekt áron!

Ez a tükör+a szakszerú cseréje nem Kínaiak és nem is Üvegesek által gyártott minőségű !  

Műhelyünk Budapest-től 20 Km-re Tárnokon Érd után található, az M7-es autópálya mellett és a 7-es út (régi 70-es) közelében.

 

Visszapillantó Autótükrök Javítását három módon vállaljuk !

1. Személyesen megvárható bármilyen autó (csak telefonos időpont egyeztetés után)  
2. Személyesen beadja a tükörtartó kis műanyag lapot (kifizeti) és tetszés szerint jön érte amikor csak akar (csak telefonos időpont egyeztetés után)  
3. Postán elküldi a tükörtartó kis műanyag lapot és mi még aznap összeszerelve küldjük vissza szintén postán tükör ára +1 ezer Ft postaköltségért (fizetés számlaszámunkra, előreutalással) a tükröt gondosan becsomagoljuk, számláját mindíg a csomagban küldjük!

Itt lehet akár azonnalra is (telefonos időpont egyeztetés után!) bármilyen típusú és méretű visszapillantó tükröket, tükörlapokat újra cseréléssel javíttatni. A tükröket kifogástalan magas minőségben teljeskörű ki - be szereléssel, és több mint 40 éves szakmai gyakorlattal, hozzáértéssel tudjuk legyártani. 

 

Visszapillantó Tükrök Javítását mikor kell megrendelnie ?

Ha összetört, kiesett, megvakult vagy csak egyszerűen ellopták külső visszapillantó tükörlapját, mi "akár 1 óra" alatt legyártunk egy (a gyáritól erősebb és pont ugyanolyan domborűságú, kicsinyítős) újat műhelyünkben.

És azt bele is szereljük autójába úgy, hogy csak kívül a tükörtartó (tükörhordozó) kis műanyag lapot szereljük ki és belül nem bontunk belső kárpitot, nem szereljük le a visszapillantó házat, indexbúrát vagy burkolatot !

Az ISO minősítésű EU-s országban készült alapanyagból kivágott és megcsiszolt tükröket profi minőségben, egyedi méretben és alakban megvárhatóan autó típustól függően 1-2 óra alatt készítjük el (fűtőszál átrakással is) megrendelőinknek. 
Nem kínából származó 6 féle rádiuszú (domborúságú, kicsinyítős) speciális króm (füstszínű fényelnyelős) vagy normál ezüst színű tükörből készítjük.

Ingyen visszapillantó tükörlapot még mi sem tudunk adni, de olcsóbban ?

+36 20 587-5347 igen ! +36 30 321-2917

+36 70 248-5688 

www.tukorlap.gportal.hu

A régi autó a Tiéd,de az új tükörlapot mi adjuk! 

A vonal másik végén Petkov Éva van

 www.visszapillanto.gportal.hu  Petkov Tamás autótükörjavító www.uvegestukor.gportal.hu

https://visszapillanto.hu és https://uveg-tukor.hu

  

Copyright © 2018 tukorlap.hu  Minden jog fenntartva !